Есенно меню

Вече сме готови за Есента! 

С началото на най-цветния сезон ще ви представим много нови и цветни вкусове от новото ни есенно меню! 


САЛАТИ:

САЛАТА ОТ РУКОЛА, БЕЙБИ СПАНАК, БАЛСАМОВ ДРЕСИНГ, ТРИ ВИДА БОРОВИНКИ, ФИЛАДЕЛФИЯ С ЧИЯ И ДРЕСИНГ С ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 

ЕСЕННА САЛАТА ОТ ПЕЧЕН ПИПЕР, МАРИНОВАН ПАТЛАДЖАН, ПЕЧЕН ЛУК, МУС ОТ БИВОЛСКО СИРЕНЕ, МАСЛИНИ КАЛАМАТА И МАГДАНОЗ

САЛАТА РАПАНИ И КАПЕРСИ

СТУДЕНИ ПРЕДЯСТИЯ:

ПЪЛНЕНИ СУШЕНИ СМОКИНИ С МУС ОТ ГЪШИ ДРОБ И КУЛИ ОТ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 

ПИКАНТНА ТОПЕНИЦА ОТ ПЕЧЕН ПИПЕР, КРАВЕ СИРЕНЕ, ВАРЕНО ЯЙЦЕ И МАГДАНОЗ, ПОДЕСЕНА С КЪСОВЕ ХЛЯБ СЪС СЕЛСКА МЕРУДИЯ

ВЕЯН ПАЛАМУД , БРУСКЕТИ, БИЛКОВО МАСЛО И ЧЕРВЕН ЛУК

ТОПЛИ ПРЕДЯСТИЯ:

БРУСКЕТИ С  МУС ОТ СИНЬО СИРЕНЕ И ФИЛАДЕЛФИЯ, ПРОШУТО КРУДО, КОНФИТЮР ОТ СМОКИНЯ, БАЛСАМОВА РЕДУКЦИЯ И ОРЕХ

КРЕМООБРАЗЕН КАЧАМАК С ПУШЕНИ СВИНСКИ ГЪРДИ, МИКС ОТ ГЪБИ, ПРАЗ, БИВОЛСКО СИРЕНЕ И ЧИПС ОТ БЕКОН

ЗАПЕЧЕНО СИРЕНЕ ФЕТА СЪС СЛАДКО ОТ СМОКИНИ И ОРЕХИ

РАПАНИ В МАСЛО

ОСНОВНИ ЯСТИЯ:

СУВИДИРАНО ПАТЕШКО БУТЧЕ С ГЛАЗИРАНИ КОРЕНОПЛОДНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ, СОС ОТ СИНИ СЛИВИ И СОТИРАНО ЧЕРВЕНО ЗЕЛЕ С БЕКОН И КЛЕНОВ СИРОП 

ДЪРПАНА ТЕЛЕШКА ПЛЕШКА С ПЮРЕ ОТ БАТАТ КАРТОФ С БИЛКИ И СОТИРАНА КЛАДНИЦА С ДИВ ЛУК

МЕСА НА ГРАМАЖ :

ТОМАХОУК СТЕК ОТ МЛАДО ТЕЛЕШКО

СВИНСКИ ВРАТ С КОСТ ОТ ПОРОДА  „ ДЮРОК”

ТАПИЯ ИБЕРИКО